Marlene Bakker gaat Marieke Klooster vervangen in Hoes en Heerd. Marlene studeerde muziek aan de Rockacademie in Tilburg. Nadat zij besefte waar haar roots liggen, besloot ze in het Gronings te gaan zingen. Na haar studie verhuisde ze terug naar Groningen. Sindsdien is Marlene een opvallende verschijning in het Groningstalige

circuit, jong en vrouw en gezegend met een prachtige stem. We zijn heel blij dat Marlene de cast van Hoes en Heerd komt versterken!

Hoes en Heerd speel tijdens Op Roakeldais en op het Festival der Aa. Kaarten verkrijgbaar via de festivals.

1 Comment
  1. henk van ark

    Op 21augustus de voorstelling Hoes en Heerd gezien in de Nieuwe Kerk. Indrukwekkend met uitstekend spel en zang van Marlene en Roger en prachtige muzikanten. Optimaal gebruik van de ruimte: de zgn. vreemdelingen kwamen van alle kanten aan, boodschap vanaf de kansel, enz. En prachtige inzet van het orgel door organist/muzikant/componist Remko Wind. Wat een gezelschap bij elkaar en wat een sterke, uitgesproken en toch genuanceerde inhoud. Complimente

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit